PASİF GELİRİNİZ HAZIR SİSTEMİ

Son dönemde yaşadığımız yüksek enflasyon ve uygulamalar sonucunda, kira gelirleri oldukça düşük kaldı. Önceki dönemde bir evin kira geliri ile ortalama amortisman süresi ortalama 17 yıl idi. Bu süre şimdi 25-30 yıllara kadar çıktı. 

Kira artışı, ev fiyatlarının oldukça gerisinde kaldı. 5 yılı doldurmuş yerlerde güncelleme isteme hakkı olsa da yine de eski amortisman sürelerini yakalamak oldukça zor. Oysa ki EURO olarak kira alsaydınız bu kayıpları yaşamayacaktınız. Enflasyon karşısında kira geliriniz erimeyecekti ve kiracılarınızla kötü bir süreç yaşamayacaktınız. 

Bu sorunları için harika bir çözümümüz var. Hem kira geliriniz enflasyona karşı erimeyecek hem de gayrimenkulünüzün değeri EURO cinsinden artacak. Böylece yatırımlarınızı çeşitlendirerek, riskleri dağıtacak ve düzenli DÖVİZ geliriniz olacak.  

SIK SORULAN SORULAR

Türk vatandaşlarının yurtdışından gayrimenkul alması, çeşitli nedenlerle avantajlı olmaktadır. Bu avantajlar, ekonomik getirilerden, yaşam kalitesine, vergi avantajlarından, global fırsatlara kadar geniş bir yelpazede değerlendirilebilir.

Yurtdışından gayrimenkul satın alarak hem döviz olarak kira geliri elde edersiniz hem de döviz cinsinden yatırımınız değer kazanır.
Türk vatandaşları için yurtdışı gayrimenkul yatırımları, Türk Lirası'nın yabancı para birimleri karşısında değer kaybettiği dönemlerde döviz bazında kazanç sağlama fırsatı sunmaktadır. Yurtdışından gayrimenkul satın alarak birikimlerinizi döviz cinsinden koruma altına alabilirsiniz.

Yatırımlarınızı çeşitlendirmek, yatırım risklerini dağıtmak anlamına gelir. Yurtdışında gayrimenkul sahibi olmak, farklı pazarlardaki ekonomik dalgalanmalardan etkilenme riskini azaltır ve yatırım istikrarını artırır.

Karlı olmasa 120.000 kişi 32 milyar dolarlık yatırım yapmazdı.
Yurtdışı pazarlar, genellikle yüksek kira geliri veya değer artışı sunar. Özellikle büyük şehirlerde veya turistik bölgelerde yapılan yatırımlar, uzun vadede yüksek getiri potansiyeli taşır.

Yurtdışında gayrimenkul sahibi olmak, tatillerde veya emeklilik döneminde kullanılmak üzere ikinci bir ev edinme fırsatı sunar. Bu, yaşam kalitesini artırabilir ve farklı kültürleri deneyimleme imkanı sağlar.

Bir çok aile, çocuklarının eğitimi için yurtdışında gayrimenkul almayı tercih etmektedir. Bu, öğrencilerin eğitim aldıkları ülkede konforlu bir yaşam sürmelerini sağlar ve ebeveynlere sık sık ziyaret imkanı verir. Ayrıca kira için harcama yapmak yerine yatırım yapmış olursunuz.

Özellikle son dönemde, bu konuda çok soru gelmektedir. Bu nedenle yurtdışından yatırım yapan çok miktarda Türk vatandaşı mevcuttur.
Bazı Türk vatandaşları, yerel politik veya ekonomik istikrarsızlıklardan korunmak amacıyla yurtdışı gayrimenkul yatırımlarını tercih etmektedir. Bu, özellikle hukuki ve ekonomik yapıların daha öngörülebilir olduğu ülkelerde önemlidir.

Bazı ülkeler, belirli bir miktarda gayrimenkul yatırımı karşılığında oturma izni veya vatandaşlık sunmaktadır. Bu tür programlar, yatırımcılara sadece mülk sahibi olma şansı değil, aynı zamanda küresel hareketlilik ve ikamet imkanı da sağlar.

Bu konuda bizden danışmanlık almanızı tavsiye ederiz. Sizlere en yüksek karı sağlamak için sürekli araştırma yaparak en iyi gayrimenkul yatırımlarını buluyoruz.

Her ülkenin kanunları farklı işlemekte ve küçük nüanslar çok can sıkıcı olabilmektedir. Ayrıca ülkemizle yaptıkları anlaşmaları bilmek de çok önemlidir. Avukatımız size gerekli bilgilendirmeyi yapabilir.

Gayrimenkul Yatırımlarınız için yenilikçi çözümler sunuyoruz. Profesyonel kadromuzla, özellikle Akdeniz ve Ege bölgesinde yatırım odaklı çalışıyoruz. Birikimlerinizi, güvenli, prestijli projelerle hızla katlamanızı sağlıyoruz. Bizi takip ederseniz Eviniz Hazır!

Bize yazın

info@evinizhazir.com

Bizi arayın

(242) 312 74 24

Mail listesi


Compare listings

Karşılaştırmak