Hakkımızda

Biz Kimiz ?

Vizyonumuz


Sadece güzel evler çalışan, en iyi gayrimenkul şirketi olmak.

 

Misyonumuz


Gayrimenkul sektörüne yeni nesil profesyonel bakış açısı ile eksikleri gideren ve fırsatları değerlendiren kaliteli çözümler sunmak.

 

Hakkımızda

Yaptığı her işi en iyi şekilde yapmak…

Deneyimlerimiz yeni başlangıçlarımız için rehberlerimiz olurlar.

Markamız 1 Haziran 2021 tarihinde emekli Albay Yasin Aktar tarafından kuruldu.

Kendisi gayrimenkul sektöründeki kariyerine kurumsal bir Amerikan şirketinde başladı. Başladığının 3,5 ayında o şubenin bütün rekorlarını kırdı. Bu başarı ile başlayan heyecanını daha öteye taşımak istedi.  Gayrimenkul sektöründeki eksikleri ve fırsatları görüp sadece güzel evler satan, en iyi gayrimenkul şirketi olmayı hedefleyen ulusal bir şirket kurdu.

Şirketin ismini 2007 yılında domainini aldığı “Eviniz Hazır” ismini seçti. Bu ismi insanlara seslenmek için tercih etti. Müşterilerine alırken kazandırarak profesyonel hizmet verip, 1 günlük değil ömürlük müşteriler edinmeye başladı.

Antalya, Ankara, İzmir ve Bodrum’dan emekli subay arkadaşları da bu ideale ortak oldu. Daha sonra diğer mesleklerden üniversite mezunu ortaklar da aralarına katıldı. Sadece yetenekli ortaklarla çalışarak kısa zamanda gelişti.

Patronun olmadığı, herkesin emeği kadar pay aldığı ortaklık sistemi ile çalışan bir marka oluşmaya başladı. Marka danışmanlığı ve reklam ajansı desteği alarak profesyonel bir yaklaşım sergilendi. “İtibar paradan daha önemlidir” mottosuyla gayrimenkul sektöründe güvenilir bir model yarattı.

Eviniz Hazır genç bir marka olmasına rağmen gayrimenkul sektörüne yeni nesil profesyonel bakış açısı ile eksikleri gideren kaliteli çözümler sunmaktadır.

 

 

Compare listings

Karşılaştırmak
× Whatsapp